Marketing automation

Consistent communiceren met jouw doelgroep is belangrijk voor de klantenbinding, maar brengt je ook meer conversies en leads. Door middel van het sturen van berichten op de juiste tijd én met de juiste inhoud. Marketing automation van Six Seasons helpt je daarbij.

Als full-service marketing bureau bieden wij de volgende diensten aan

Samenwerken met six seasons

Wat is onze marketing automation strategie?

Marketing automation is een lange termijn strategie. Bij Six Seasons betekent dit het continu bijsturen en aanpassen van het proces. Je wilt immers met de behoefte van de doelgroep en jouw potentiële klanten mee kunnen gaan. Daarnaast verandert ook jouw web content. Dit vraagt om het voortdurend wijzigen van de marketing automation strategie.
Marketing automation laat je het liefst uitbesteden aan een specialist. Het team van online marketing bureau Six Seasons staat voor je klaar. Bijvoorbeeld wanneer jouw customer journey wel wat aandacht kan gebruiken, of als je meer rendement zou willen halen uit het websiteverkeer dat je ontvangt. Wij voorzien je graag van een maatwerk voorstel.
Marketing automation kun je effectief toepassen om potentiële klanten te overtuigen. Bijvoorbeeld als winkelmandjes te vaak leeg worden achtergelaten, of als je wel voldoende verkeer maar te weinig conversies ontvangt. Het overtuigen van potentiële kopers met marketing automation kan op verschillende manieren. In alle gevallen is het belangrijk om te kiezen voor een methode die aansluit bij de behoefte van jouw doelgroep.
Marketing automation succesvol inzetten begint met het inzichtelijk maken van het klantgedrag. Ook het verzamelen van data is van belang. Zoals bijvoorbeeld een lijst met e-mailadressen. Als er niet voldoende data voorhanden is, kan er gebruik worden gemaakt van lead generation. Natuurlijk omvat het proces van marketing automation veel meer dan dit. Daarom voorzien we je altijd van een op maat gemaakte procedure.