Online marketing

Six Seasons is hét online marketing bureau voor jouw bedrijf. Wij bieden je een op maat gemaakte en zeer uitgebreide dienstverlening. Van seo en sea tot aan social media marketing. Natuurlijk met een persoonlijke touch en benadering.

Als full-service marketing bureau bieden wij de volgende diensten aan

Samenwerken met six seasons

Wat is Online Marketing

Online marketing is een allesomvattend proces. Dit bevat het optimaliseren van jouw bedrijfswebsite voor de zoekmachines, maar ook het creëren van doeltreffende Google campagnes, social media marketing én SEA. Online marketing betekent ook het verbeteren van de organische vindbaarheid binnen de meest gebruikte zoekmachines.
Zoekmachine optimalisatie wordt ook wel seo genoemd. Ofwel Search Engine Optimization. Dit betekent dat jouw website zichtbaar én vindbaar is binnen de zoekmachines op organische basis. Dat doen we door het toepassen van diverse technieken. Uiteraard volledig afgestemd op jouw doelgroep en branche. Want een geoptimaliseerde website staat aan de basis van groei en succes.
Online marketing heeft voordelen. Onze specialisten maken namelijk alles meetbaar. Zoals het verkeer dat je ontvangt en hun gedrag binnen jouw website. Door gebruik te maken van Google Analytics, wordt alles inzichtelijk. Deze realtime resultaten helpen je bij het creëren van groei én online succes. Natuurlijk met de hulp van onze online marketing experts.
Er is géén vaste prijs te noemen voor het laten verrichten of uitvoeren van online marketing. Dat is namelijk geheel afhankelijk van jouw doelen én de online behoefte van jouw onderneming of organisatie. Bij Six Seasons voorzien we je daarom altijd van een maatwerk prijsopgave. Afgestemd op jouw wensen.