Google Ads (SEA)

Google Ads wordt ook wel SEA of zoekmachine adverteren genoemd. Dat kan door het opzetten van campagnes. Bijvoorbeeld op basis van targets en zoekwoorden die relevant zijn voor jouw doelgroep en bedrijf.

Als full-service Google Ads bureau bieden wij de volgende online marketing diensten aan

Samenwerken met six seasons

Wat is Google Ads?

Google Ads of search engine advertising is het adverteren binnen Google. Door het opzetten van een campagne, op basis van zoekwoorden, bereik je de doelgroep nog sneller en effectiever. Bijvoorbeeld door het inzetten van banners, video’s of Google Shopping campagnes. Six Seasons online marketing bureau is gespecialiseerd in het creëren van maatwerk Google Ads campagnes voor jouw bedrijf.

Een Google Ads campagne opzetten is écht maatwerk. Onze experts doen dit aan de hand van de juiste zoekwoorden die relevant zijn voor jouw bedrijf of branche. Zo blijven we de concurrentie een stap voor. Een campagne wordt ook opgezet aan de hand van de juiste targets. Zo weten we precies waar de doelgroep naar op zoek is én waar ze zich bevinden.
Een Google Ads campagne moet natuurlijk ook geoptimaliseerd worden. Dat doen we zodra de campagnes actief zijn én we de beschikking hebben over cruciale data. Optimalisatie omvat onder andere het bijhouden van de biedingen. Zo blijven we jouw budget beheren. Ook de resultaten en behoeftes worden gemeten en geoptimaliseerd. Alleen op deze manier kan een maximaal resultaat worden gegarandeerd.
SEA betekent ook wel zoekmachine adverteren. Bijvoorbeeld via Google Ads, Google Shopping of Display Advertising. Daarmee kun je op een betaalde manier meer websiteverkeer trekken, de online vindbaarheid verhogen of de naamsbekendheid van jouw bedrijf verbeteren. SEO zorgt voor meer verkeer én een hoge positie binnen Google op organische basis.