Zoekmachine optimalisatie (SEO

Zoekmachine optimalisatie is onmisbaar voor jouw bedrijf. Six Seasons is dé specialist in zoekmachine optimalisatie voor bedrijven en organisaties. Van lokale vindbaarheid tot aan een hogere positie in Google.

Als zoekmachine marketing bureau bieden wij de volgende diensten aan

Samenwerken met six seasons

Wat is Zoekmachine Optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie betekent in grote lijnen het verbeteren van de online vindbaarheid en zichtbaarheid. Want en mooie website is leuk, maar niet erg succesvol wanneer deze niet gevonden kan worden. Het optimaliseren van websites is allesomvattend. Van technische seo tot aan het creëren van hoogwaardige content dat bijdraagt aan jouw positie binnen Google.
Zoekmachine optimalisatie of Search Engine Optimization, draait het allemaal om zien én gezien worden. Bijvoorbeeld binnen zoekmachines zoals Google. De experts van Six Seasons optimaliseren jouw website zodat deze aan de richtlijnen van de zoekmachines voldoet. Daardoor wordt jouw website aangemerkt als relevant wat zowel het websiteverkeer als de online vindbaarheid en zichtbaarheid verbeterd.

Zoekmachine optimalisatie of seo is een maatwerk proces. Er bestaat dus niet één vaste prijs. Dat komt omdat elke website zijn eigen unieke behoefte kent als het gaat om optimalisatie. Van het creëren van seo content op basis van de juiste zoekwoorden, tot aan het opzetten van doeltreffende seo en sea campagnes. 

Er is een duidelijk verschil tussen SEO en SEA. Waar seo staat voor search engine optimization of zoekmachine optimalisatie, staat seo voor search engine advertising ofwel, zoekmachine adverteren. SEO zorgt op organische basis voor online groei en vindbaarheid. Zoekmachine adverteren maakt gebruik van betaalde campagnes. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van Google Ads.