Webdesign

Voordat je een nieuwe website kunt laten maken, heb je een webdesign nodig. Zeker wanneer het gaat om specifieke behoeften. Daarbij kun je denken aan het ontwerpen van een op maat gemaakte front- of back-end, maar bijvoorbeeld ook aan betaalsystemen in webshops.

Als full-service webdesign bureau bieden wij de volgende diensten aan

Samenwerken met six seasons

Website laten maken door six seasons?

Wil je graag een website laten maken maar weet je nog niet precies hoe deze eruit moet komen te zien? Dan staan de webdesigners van Six Seasons voor je klaar. Aan de hand van dit ontwerp bouwen we een op maat gemaakte website die voldoet aan jouw behoefte, die van de zoekmachines én de doelgroep.
Als tijdens het webdesign én het bouwen van jouw nieuwe website, houden we rekening met zoekmachine optimalisatie. Want een website die seo-technisch goed in elkaar steekt, wordt ook gevonden binnen de bekende zoekmachines. Zoals Google, Bing en YouTube. We zorgen voor informatieve webteksten, een overzichtelijk navigatiemenu en een uitstekende toegankelijkheid. Ook voeren we regelmatig updates en onderhoud uit.
Elk webdesign en elke website kent zijn eigen specifieke behoefte. Waar de één voldoende heeft aan een one-page website, is de andere ondernemer gebaat bij een website met meer pagina’s. Six Seasons werkt met een groot team van specialisten. Door persoonlijk contact houden we de lijnen kort. Zo kun je binnen korte tijd gebruik maken van jouw nieuwe website.
Six Seasons ontwerpt en bouwt op maat gemaakte websites voor zowel grote als kleine ondernemers. Elk design en elke website heeft zijn eigen behoeften. Deze factoren hebben invloed op de prijs van jouw nieuwe website. Wij voorzien je dus altijd van een op maat gemaakte prijsopgave. Afgestemd op jouw budget en wensen.